1. Genstand for aftalen.
    • Denne aftale gælder for webstedet https://healthy-food-near-me.com og indgås mellem brugeren af ​​disse sider og ejeren af ​​siderne (i det følgende https://healthy-food-near-me.com )
    • Denne aftale fastlægger proceduren for modtagelse, lagring, behandling, brug og videregivelse af brugerens personlige data og andre oplysninger, som https://healthy-food-near-me.com modtager fra webstedsbrugere. Brugeren udfylder personlige data.
    • For at placere information, en meddelelse, skal du bruge webstedet på et af https://healthy-food-near-me.com siderne, skal brugeren læse denne aftale omhyggeligt og udtrykke sin fulde accept med dens vilkår. Bekræftelse af fuldt samtykke med denne aftale er brugerens brug af webstedet.
    • Brugeren har ikke ret til at sende information, meddelelser, bruge webstedet, hvis han er uenig med vilkårene i denne aftale, eller hvis han ikke har nået den lovlige alder, hvor han har ret til at indgå aftaler eller ikke er en autoriseret person af det selskab på hvis vegne oplysningerne er offentliggjort, meddelelse.
    • Ved at offentliggøre oplysninger på websteder, der bruger webstedet, indtaster brugeren personlige data eller, leverer disse data på en anden måde, og / eller udfører handlinger på webstedet og / eller bruger nogen del af webstedet, accepterer brugeren udtrykkeligt vilkårene i denne aftale og giver https://healthy-food-near-me.com ret til at modtage, gemme, behandle, bruge og videregive brugerens personlige data i henhold til vilkårene i denne aftale.
    • Denne aftale regulerer ikke og https://healthy-food-near-me.com er ikke ansvarlig for modtagelse, opbevaring, behandling, brug og videregivelse af brugerens personlige data og andre oplysninger til tredjeparter, der ikke ejes eller drives af https:// : //healthy-food-near-me.com og enkeltpersoner, der ikke er AvtoTachki-medarbejdere .com, selvom brugeren fik adgang til disse personers websteder, fødevarer eller tjenester gennem https: // sund mad-nær-mig .com eller nyhedsbrevet. Fortrolig i forståelsen er denne aftale de eneste oplysninger, der er gemt i webstedsdatabasen i en krypteret tilstand, og er kun tilgængelig på https://healthy-food-near-me.com.
    • Brugeren anerkender, at tredjeparter i tilfælde af forsømmelse af sikkerhed og beskyttelse af hans personlige data og autorisationsdata kan få uautoriseret adgang til kontoen og personlige og andre brugerdata. https://healthy-food-near-me.com er ikke ansvarlig for tab på grund af sådan adgang.
  2. Proceduren for indhentning af personoplysninger.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies til at levere tjenester afhængigt af dette, for eksempel lagring af data i en kurv mellem besøg;
    • IP-adressen til brugeren.
  2. Alle oplysninger indsamles af os, som de er, og ændrer sig ikke i indsamlingen af ​​data. Brugeren er ansvarlig for at levere pålidelig information, herunder information om personlige data. Https://healthy-food-near-me.com har ret til om nødvendigt at kontrollere nøjagtigheden af ​​de leverede oplysninger og anmode om bekræftelse af de leverede oplysninger om nødvendigt at levere tjenester til brugeren.
  3. Proceduren for brug af brugeroplysninger.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Betingelser for adgang til databasen.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • efter rimelige anmodninger fra statslige organer, der har ret til at kræve og modtage sådanne data og oplysninger;
    • hvis brugeren efter https://healthy-food-near-me.com mener, overtræder vilkårene i denne aftale og/eller andre kontrakter og aftaler mellem https://healthy-food-near-me.com og brugeren.
  7. Sådan ændres / slettes disse oplysninger eller afmeldes.
  1. Brugere til enhver tid kan ændre / slette personlige oplysninger (telefon) eller afmelde. Arbejdet med nogle funktioner på https://healthy-food-near-me.com, som kræver tilgængelighed af oplysninger om brugeren, kan blive suspenderet fra det tidspunkt, hvor oplysningerne ændres/slettes.
  2. Brugerens personlige data gemmes, indtil de slettes af brugeren. Tilstrækkelig underretning af brugeren om sletning eller anden behandling af personlige data vil være et brev (information) sendt til den e-mail, der er angivet af brugeren.
  3. Data beskyttelse.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktadresse i tilfælde af spørgsmål.
  4. I tilfælde af spørgsmål, ønsker, klager vedrørende de oplysninger, du giver, bedes du kontakte e-mail-adressen: Support@healthy-food-near-me.com. Efter skriftlig anmodning og efter præsentation af et dokument, der fastslår hans identitet og autoritet, kan vi give brugeren oplysninger om proceduren for at få oplysninger om placeringen af ​​databasen.
  5. Ændringer i fortrolighedspolitikken.
  6. Vi kan ændre vilkårene i fortrolighedspolitikken. I dette tilfælde erstatter vi versionen på siden med betingelser, så kom tilbage med jævne mellemrum https://sund mad-nær- me.com/ privatlivsaftale Alle ændringer i aftalen træder i kraft fra det øjeblik, de offentliggøres. Ved brug af webstedet bekræfter brugeren accept af de nye vilkår i fortrolighedspolitikken i den ordlyd, der var gældende på det tidspunkt, hvor brugeren bruger webstedet.
  7. Yderligere vilkår.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. I tilfælde af at en bestemmelse i fortrolighedspolitikken, herunder ethvert forslag, en klausul eller en del deraf, anses for at være i strid med loven eller ugyldig, vil dette ikke påvirke de resterende bestemmelser, der ikke strider mod loven, de forbliver i fuld styrke og er gyldige, og enhver ugyldig bestemmelse eller en bestemmelse, der ikke kan opfyldes uden yderligere handling af parterne, betragtes som ændret, ændret i det omfang, det er nødvendigt for at sikre dens gyldighed og muligheden for implementering.
  3. Denne aftale strækker sig til brugeren fra det øjeblik, han bruger webstedet, herunder placeringen af ​​annoncen, og er gyldig, indtil alle oplysninger om brugeren er gemt på webstedet, herunder personlige data.